Description
Maria gluten-free classic biscuits, 125 g, Dr. Schar
Ingredients:
Corn starch, vegetable margarine (vegetable oils and fats, palm, palm kernel, coconut, rapeseed oil in different proportions), water, salt, emulsifier: mono and diglycerides of fatty acids (E-472e), natural flavors , corn flour, sugar, modified tapioca starch, eggs, whole milk powder, sugar beet syrup, emulsifier: diacetyl tartaric acid esters of mono and diglycerides of fatty acids, raising agents: sodium hydrogen carbonate (E503) and ammonium hydrogen carbonate (E500), salt, natural flavors.
May contain traces of soy and lupine.
Does not contain: Gluten | Wheat | Lactose.
Nutritional information: 100g,
Energy value: kj 2003/ kcal 476,
Protein: (Nx6.25) 2.5g,
Carbohydrates: (pda 100) 80g - of which sugars: 9.5g,
Fats: 16g - of which saturated fatty acids: 8.5g,
Fibre: 1g,
Salt: 0.75g
Presentation:
125g
Features
Product code | 42278 |
Category | Gluten-free products, Diet and Nutrition |
Brand | Dr. Schar |
Volume | 125 g |
Delivery from | Romania |
Reviews
There are no reviews for this product.
Discover more in Healthblog
Tendencias de belleza para este otoño: Cuidado natural de la piel en condiciones de frío
Colágeno: beneficios para la piel, el cabello y las articulaciones. Tipos de colágeno, suplementos, alimentos
Cómo apoyar el corazón: características de la dieta, estilo de vida activo, suplementos
Biotina para el cabello: cómo funciona esta vitamina y cómo tomarla correctamente
Síntomas de la menopausia - cómo aliviarlos, vitaminas/minerales, suplementos alimenticios, alimentos saludables
Secretos de una protección solar confiable: cómo mantener la juventud de la piel
Top sales