Description
Wide noodle pasta, 250 g, Le Veneziane
Le Veneziane Pasta Wide Noodles 250g
Gluten Free, Lactose Free, Egg Free.
Intended product
people with celiac disease
Ingredients : corn flour, emulsifiers: mono-si
diglycerides of fatty acids of plant origin.
Preparation instructions: 100g of pasta, 1 liter of water,
10g of salt. In the boiling salted water, add the pasta, and
from time to time we mix. Boiling time 6/7 minutes,
after which he sneaked.
Keep in a dry and cool place.
Nutritional values/100g product:
Energy value: 1505kj/355kcal,
Fat 0.95g, of which saturated fat 0.14g,
Carbohydrates 79.12g, of which sugar 0.60g,
Dietary fiber 2g,
Protein 6.45g,
Salt 0.03g
Net weight: 250g,
Produced and packaged in Italy by Molino di Ferro Spa
Features
Product code | 51406 |
Category | Pasta, Healthy food |
Brand | Le Veneziane |
Volume | 250 g |
Delivery from | Romania |
Reviews
There are no reviews for this product.
Discover more in Healthblog
Tendencias de belleza para este otoño: Cuidado natural de la piel en condiciones de frío
Colágeno: beneficios para la piel, el cabello y las articulaciones. Tipos de colágeno, suplementos, alimentos
Cómo apoyar el corazón: características de la dieta, estilo de vida activo, suplementos
Biotina para el cabello: cómo funciona esta vitamina y cómo tomarla correctamente
Síntomas de la menopausia - cómo aliviarlos, vitaminas/minerales, suplementos alimenticios, alimentos saludables
Secretos de una protección solar confiable: cómo mantener la juventud de la piel
Top sales