Description
Whole grain spaghetti № 15, 500 g, La Molisana
Method of preparation:
Boiling time 12 minutes. For a perfect boil: use 6 liters of water for 500g pasta, add salt and put the pasta when the water starts to boil, stirring from time to time. After they are cooked, drain and serve as you like.
Nutritional values for 100g product:
energy value: 1460 kj/ 354 kcal; fat: 2.8 g; of which saturated fatty acids: 0.6 g; carbohydrates: 61.0 g; of which sugars: 2.4 g; fiber: 8 g; protein: 15.0 g; salt: 0.01 g. Vitamin B1: Thiamin 0.18 mg, Phosphorus: 220 mg; Magnesium: 86 mg; Iron: 3 mg; Zinc: 2 mg.
Precautions:
Store in a dry and cool place.
Ingredients:
durum whole wheat flour, may contain traces of soy.
Country of origin:
Italy
Presentation:
500 g.
Features
Product code | 75333 |
Category | Pasta, Healthy food |
Brand | La Molisana |
Volume | 500 g |
Main ingredient | Wheat flour |
Paste type | Spaghetti |
Delivery from | Romania |
Reviews
There are no reviews for this product.
Discover more in Healthblog
Tendencias de belleza para este otoño: Cuidado natural de la piel en condiciones de frío
Colágeno: beneficios para la piel, el cabello y las articulaciones. Tipos de colágeno, suplementos, alimentos
Cómo apoyar el corazón: características de la dieta, estilo de vida activo, suplementos
Biotina para el cabello: cómo funciona esta vitamina y cómo tomarla correctamente
Síntomas de la menopausia - cómo aliviarlos, vitaminas/minerales, suplementos alimenticios, alimentos saludables
Secretos de una protección solar confiable: cómo mantener la juventud de la piel
Top sales